Tractaments estètics

Diagnòstic gratuït

El més important per poder obtenir resultats amb un tractament estètic és un bon diagnòstic. Les nostres professionals s’encarreguen de fer un diagnòstic del que et preocupa o vols millorar. De la mà d’Anubis Cosmetics i amb els protocols de bellesa realitzats per les nostres professionals, et podem oferir els següents serveis estètics:

Tractaments facials

Els tractaments facials que oferim en el nostre centre responen a les necessitats de tots els tipus de pell des de les més joves fins les més madures.

T’oferim diverses solucions adaptades a varis nivells d’acció cel·lular combinades amb principis actius, aparells de tecnologia avançada i protocols específics.

Tractaments corporals

Els nostres tractaments corporals són elaborats i pensats per cada persona, és a dir, personalitzats. Per cada clienta realitzem un estudi exaustiu per poder oferir-li el tractament que millor li convé.

Sempre alternant teràpies manuals amb aparatologia per, d’aquesta manera, obtenir els resultats desitjats. Es millora tan l’estètica com la salut

Consulta els preus fent clic aquí.

Trieu el vostre destí a Hello Beauty!

Estem encantats de tenir-te aquí. Vols explorar el món de Hello Beauty al centre de Barcelona (Meridiana, Gràcia o les Corts) o Vic i Sabadell


This will close in 0 seconds

Estem a WhatsApp
Vols demanar hora?
Hola!
Vols demanar hora?