Tractaments corporals

Els tractaments corporals serveixen en general per tenir una pell més sana, tonificar, reafirmar i remodelar. No obstant això, alguns van més enllà del que és estètic i ajuden a solucionar patologies com els edemes, millorant la circulació del nostre cos, o com la cel·lulitis.

Els tractaments per al nostre cos són molt aconsellables per la seva efectivitat. Sobretot, sol aconsellar-se quan comptem amb cel·lulitis dura, amb un excés de greix o zones amb volum localitzat, com sol passar a l’abdomen, als flancs, als malucs oa la part baixa dels glutis.

Igualment, un tractament corporal és ideal per a totes aquelles persones que vulguin aconseguir efectes estètics remodelant, reduint greix i reafirmant el cos. Dues de les millors tècniques per assolir grans resultats són Radiofreqüència, cavitació i la pressoteràpia. D’aquesta manera, el client aconsegueix resultats per a la flacciditat, el greix localitzat o la cel·lulitis en un temps rècord.

Cada tractament és totalment personalitzar segons necessitats, oferim un ventall ple d’opcions que serviran com a base del tractament escollit.

  • Tractament drenant i reductor
  • Tractament reafirmant
  • Tractament reafirmant de radiofreqüència
  • Tractament de cavitació i drenatge.
  • Tractament sessió ICOONE

De la mà de NOVASONIX, oferim l’aparatologia més avançada i amb èxit garantizat.

RADIOFRECUÈNCIA ONIX (Servei disponible només a Barcelona)

Trieu el vostre destí a Hello Beauty!

Estem encantats de tenir-te aquí. Vols explorar el món de Hello Beauty al centre de Barcelona (Meridiana, Gràcia o les Corts) o Vic i Sabadell


This will close in 0 seconds

Estem a WhatsApp
Vols demanar hora?
Hola!
Vols demanar hora?