Massatges

Els nostres massatges

Massatge parcial peus

Massatge corporal sencer

Massatge d'esquena

Massatge drenant manual

Quiromassatge

Massatge de cames

El massatge és una font de plaer, de salut i de benestar. El massatge ens cuida, ens reconforta i ens transforma. El massatge ens harmonitza, ens calma i reconcilia el cos, la ment i les emocions.

En algunes cultures, el massatge forma part de la vida quotidiana de les persones i l’entenen com una font primària de salut. Certament, els beneficis del massatge són poderosos i ens ajuden a prevenir múltiples símptomes de malestar com depressió, dolors musculars, baixa autoestima, ansietat, debilitat, preocupació, excessiva activitat mental, insatisfacció, problemes digestius, mala circulació, fatiga, sobrecàrrega muscular, irritabilitat, etc.

 

El cos rep els beneficis del massatge quan és realitzat per un especialista i la importància de recórrer a una persona capacitada. Això evitarà dolors i molèsties posteriors si s’utilitza una mala tècnica. Entre els beneficis del massatge hi ha:

  • Relaxant
  • Ajuden al nostre sistema linfàtic
  • Milloren la circulació
  • eliminen toxines
  • Calmen el dolor muscular
  • Ajuden a estimular el sistema glandular el que estabilitza les hormones
  • Ajuden a alleujar la pressió a l’esquena, el coll i les articulacions causat per mala la postura o debilitat muscular
  • Ajuden a dormir millor

Rituals de benestar

Oil massage

Tota la força activa de l’oli d’oliva, pura essència, les seves litonines proporcionen una gran nutrició antienvelliment.

Els fitosterols que s’hi afegeixen estimulen en el cos la producció de col·lagen i elastina donant una gran turgència i vitalitat a la pell i el resultat és una profunda sensació de relaxació, i al mateix temps de fresca vitalitat.

Stone therapy

Les pedres calentes ajuden a combatre el dolor, relaxen, revitalitzen, il·luminen i oxigenen la pell.

Les pedres provenen de la Xina, el Japó, Arizona i Hawaii i el seu calor magnètic, combinat amb un massatge, revitalitza, aporta energia i oxigena la pell de tot el cos.

Recomanat per calmar dolor, relaxar-se.

Oil candle

És un dels massatges més  hidratants, la peculiaritat del seu tractament es realitza amb la cera calenta d’una vela.

Massatge relaxant i excepcional. Un massatge càlid que juntament amb els efectes emocionals i espirituals produïts per l’estimulació dels sentits i el toc dels olis calents, fan d’aquest ritual una experiència única.

Trieu el vostre destí a Hello Beauty!

Estem encantats de tenir-te aquí. Vols explorar el món de Hello Beauty al centre de Barcelona (Meridiana, Gràcia o les Corts) o Vic i Sabadell


This will close in 0 seconds

Estem a WhatsApp
Vols demanar hora?
Hola!
Vols demanar hora?