Hello Beauty

Hello Beauty té com objectiu principal, transmetre la importància de cuidar-se i sentir-se bé, per dins i per fora, per poder fer front al nostre dia a dia.
Amb més de 15 anys d’experiència en el sector, Hello Beauty aposta per una estètica dinàmica i urbana i alhora sensitiva i de benestar. Moldejable segons el nostre client ho desitgi.

Hello Beauty desenvolupa un model d’estètica per a tots i a l’abast de tots. Un model d’estètica adaptable segons les necessitats del client.

No disposes de molt de temps? Tenim serveis sense cita prèvia, ràpids i econòmics que t’ajudaran a veure’t millor, d’una forma ràpida i econòmica. Depilació, manicures, pedicures, solàrium…

Et preocupa alguna cosa? Vols millorar tan per dins com per fora? Tenim un ventall de Tractaments estètics recolzats per un bon diagnòstic que et faran sentir com mai.

Espai Benestar allibera cos i ment, gaudeix dels tractaments de benestar.

Perruqueria: vols un canvi? Vols un lluir un bon cabell? No dubtis en venir als nostres salons. Les nostres estilistes no et deixaran indiferent. Les seves propostes i les seves creacions, et faran veure’t com mai.

Som el teu saló de confiança.

Trieu el vostre destí a Hello Beauty!

Estem encantats de tenir-te aquí. Vols explorar el món de Hello Beauty al centre de Barcelona (Meridiana, Gràcia o les Corts) o Vic i Sabadell


This will close in 0 seconds

Estem a WhatsApp
Vols demanar hora?
Hola!
Vols demanar hora?