Aigua micelar amb Pollustop® Limpia i desmaquilla rostre, ulls i llavis. Netejador
i absorbeixen les impureses de la pell, fins i tot les micropartícules derivades de la polución. Las micelas, actuen com un imán: capturen les impureses i eliminen les toxines.

L’actiu Pollustop®, crea una barrera de protecció enfront dels diferents tipus de contaminació. Mode d’ocupació: Impregnar en un cotó i aplicar-los a la pell donant petits toques. Retirar suavemente. No necessita aclarir. Ús diari, demà i / o nit.

  • Protegeix contra la contaminació atmosfèrica i domèstica.
  • Protegeix contra els raigs UV.
  • Limita la incrustació de la contaminació en la pell, incloses les partícules fines de polución.
  • Prevé l’estrès oxidatiu, la inflamació i l’envelliment prematuro causats per la contaminació.
  • Protegeix contra els danys de metalls pesats.
  • Protegeix contra els danys de substàncies químiques.

Exfoliant facial amb moringa i carbó actiu. Exfoliant que ajuda a retirar tant les cèl·lules mortes de la superfície de la pell, com les partícules de brutícia. Conté perlites de cristall volcánico hidratat que actuen com a agent exfoliant.

També conté microesferas que actuen com a agent purificant, absorbent d’impureses i desintoxicant contra les micropartícules contaminants que asfixien la pell. A més, conté extracte de moringa que protegeix la pell contra les agressions mediambientals. Piel nova, hidratada i d’aspecte saludable.

Mode d’ocupació: Aplicar realitzant un suau massatge circular. Les esferes de carbó es romperan i es desharan durant el massatge. Retirar amb abundant aigua. Aplicar 1 o 2 vegades per setmana.